Arkitekt

Nu söker vi en arkitekt till vår växande verksamhet Stjärnhöken som bygger och förvaltar egna projekt.

Vill du arbeta i en verksamhet som driver bygglov, detaljplaner, projekterar, bygger och förvaltar egna projekt? Är du intresserad av fastigheter och byggbranschen?

Söker du ett stimulerande och utmanade jobb som arkitekt och samtidigt få vara företagets första anställda arkitekt vilket kan skapa nya möjligheter för dig och vår verksamhet?

Stjärnhöken söker enligt ovan en arkitekt. Du kommer arbeta i ett team om 5 personer. Du blir en viktig del av produktskapandet i vår verksamhet och kommer att arbeta med korta och intensiva samt korta projekt.

Tjänsten

Som arkitekt hos Stjärnhöken ges du möjligheten att utvecklas i rollen. Du blir en del av ett team som arbetar i fastighetsförädling/byggprocessens olika skeden. Du kommer kunna ges tillfälle att arbeta med vårt systerbolag Hökerums Bygg processer.

Förhoppning om att du växer in i rollen med olika relationer till leverantörer, externa samt interna konsulter och medarbetare. Du kommer att jobba nära vår egen husfabrik Zenergy som externa fabriker som bygger allt ifrån småhus till flerbostadshus.

Profil

Du är självständig, noggrann, ansvarstagande, lyhörd, flexibel och har en bra social förmåga. Du vill utvecklas, ta ansvar och vill arbeta på ett företag där du har potential att växa.

Kvalifikationer

Varaktighet

Tillsvidare.

Lön

Fast lön, enligt överenskommelse.

Placering

Centrala Stockholm, resor inom Stockholm ingår samt övriga Sverige.
Intervjuer sker löpande men tjänsten kan komma att tillsättas innan, varför du inte ska vänta med din ansökan.

CV och kort presentation skickas till:

Peter Stråhle

VD
Skicka e-post