Stjärnhöken

En superhybrid!

En byggande fastighetsförvaltare


Vi utvecklar bostäder och kommersiella fastigheter av god kvalitet i hela Sverige. Hållbarhet, pålitlighet och innovation är ledord när vi driver våra projekt. Vi strävar efter goda relationer till såväl kunder, underleverantörer som övriga affärskontakter. Vi utvecklar projekt i egen regi.

Stjärnhöken är en sammanslagning av två goda ting; Ett anrikt fastighetsutvecklande och byggande bolag; Hökerum Bygg och ett välmående fastighetsförvaltande bolag; Stjärnporten. Hökerum Bygg har lång erfarenhet och gediget kunnande både som byggare och fastighetsutvecklare. Över 5000 bostäder har upprättats i deras regi. De bygger också kommersiella lokaler, skolor, vårdboenden och liknande. Stjärnporten förvaltar och utvecklar privata och kommersiella fastigheter. Företaget är entreprenörsdrivet med 20 års erfarenhet från fastighetsbranschen och ett etablerat nätverk på kreditmarknaden. Nya – på sätt och vis. Företaget är relativt ungt, men grundarna har gedigen erfarenhet från fastighets- och byggbranschen. Vi vet att samarbete betyder allt och har hela tiden siktet inställt mot en nöjd slutkund.

Kontakta oss om du har en fastighet eller en bit mark du tror skulle passa bra att utveckla.
Vi har kapacitet att bygga mer!

Kontakt oss här

Fredrik Ståhl

Förutom sitt engagemang i Stjärnhöken är Fredrik ägare tillika styrelseordförande för Hökerum Bygg som ingår i koncernen Familjen Ståhl invest i Ulricehamn AB. Han har tonvis med erfarenhet från bygg- och fastighetsbranschen.

Kontakt

Henrik Häggkvist

Henrik har lång erfarenhet och stor kunnighet om finansbranschen. Han delar sin tid mellan de båda Stjärn-företagen med efterleden -porten och -höken.

Kontakt

Peter Stråhle

Peter är en sann entreprenör. Han har bred erfarenhet från alla delar av fastighetsbranschen. Att hitta nya samarbetspartners och nya möjligheter kan vara det bästa han vet. Precis som övriga aktörer i Stjärnhöken har Peter ett engagemang i styrelsen för Zenergy.

Kontakt

Johan Lind

Förutom sitt engagemang i Stjärnhöken är Johan Lind VD på Hökerum Bygg. Han är, i likhet med övriga i styrelsen också aktiv i Zenergys styrelse. Zenergy är ett börsnoterat bolag som tillverkar patenterade ZIP-element med unika egenskaper.

Kontakt

Ekonomi & Siffror

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Läs mer