Snäck 5

Gotland väntar på dig

Snäck-området växer vidare. Här erbjuder vi små fina bostäder med riktigt bra planlösning och en månadsavgift på ungefär 2 200 kr. Allt du behöver finns på 34,4 välplanerade kvadratmeter. Stora glaspartier ut mot balkongen/uteplatsen gör den fina tvårumslägenheten ljus och rymlig. Fast pris och först till kvarn – Bostäderna beräknas vara färdigställda Q2 2023. Detta är en bostadsrättsförening som har en positiv inställning till uthyrning, vilket innebär att du har möjlighet att hyra ut den delar av året om du inte själv nyttjar bostaden själv året runt. Juridiska personer godkänns som köpare.

I föreningen bygger vi 24 bostadsrätter med beräknad inflyttning Q2 2023.

Försäljning pågår
Pris
1 695 000 kr – 2 164 575 kr
Avgift
2 203 kr – 2 784 kr
Rum
2 Rok
Storlek
35
Antal bostäder
24
Byggstart
Q1 2022
Inflyttning
Q2 2023

Harun Mustafa

Mäklare, Fastighetsbyrån
Skicka e-post 0498-21 80 41

Bilder

Läget

Vem blir din nya granne?

Brf Snäckgärdsbaden 5 är för dig som är förstagångsköpare och som kanske har drömt om en bostad på Snäck, men aldrig fått chansen. Nu har du det! Men det är även en härlig miljö för dig som är sommargotlänningen som har drömt om en egen bostad att återvända till, då permanentboende är inte ett krav i denna förening. Vi tänker oss också att det bland köparna kommer finnas de som önskar investera sitt kapital och hyra ut bostaden till en lycklig hyresgäst. Föreningen har en positiv inställning gällande uthyrning.

Perfekt läge

Med naturen och havet utanför och Visby innerstad med allt som erbjuds där enbart 10 minuter bort, är detta verkligen den bästa av två världar. Många väljer att promenera eller cykla de fyra kilometrarna in till Visby. Vill du njuta av havsbad går stigen ner till badplatsen vid campingen alldeles nära din lägenhet. Det här en svårslagen året-runt-destination där du kan njuta av Gotland oavsett årstid – vilket naturligtvis ökar dina möjligheter för att göra det här till en ännu bättre affär.

Projektstatus

Projektplanering

Nu arbetar vi med tidplan, ritningar och övrig projektering. Förberedelser inför bygglov, säljstart och byggstart pågår.

Intresseanmälan

Nu kan du anmäla ditt intresse genom att klicka på anmäl intresse knapen här på webbsidan. Vi håller dig uppdaterad om vad som händer i projektet och bjuder in dig till informationsträff och säljstart.

Säljstart

Allt är på plats för att släppa bostäderna till försäljning. Har du gjort intresseanmälan så blir du inbjuden till informationsträff.

Nuvarande status

Byggstart

Vi har fått bygg- eller marklov och tar första spadtaget för att börja bygga bostäderna.

Inredningsval

Nu kan du göra dina inredningsval i vårt inredningssystem. Våra inredningssäljare finns till hands för råd och stöd. Hur länge du kan göra inredningsval skiljer sig mellan olika projekt. Ta kontakt med din mäklare för mer information.

Besiktning

Bostäderna är klara och som köpare av en bostad bjuds du in till besiktning av ditt nya hem.

Inflyttning

Nu är det dags för tillträde. Lägenheterna är besiktigade och klara för inflyttning. Välkommen hem!

Köpprocessen

Vi guidar dig genom stegen till ett tryggt bostadsrättsköp.

Läs mer

Karta

TILL TOPPEN